top of page

DE LEDLICHTPLANNERS

GOED LICHT, BRANDENDE KWESTIE

Goed licht. Daar mag u best zwaar aan tillen. Want sta er maar eens even bij stil hoe belangrijk licht in je leven is. Licht heb je nodig. Licht brengt sfeer, zorgt voor rust, maar geeft ook energie en gezondheid. Licht maakt je leven lichter. Maar hoe? Het begint met een goed plan. Van de Led Lichtplanners.

WAAROM
SCHILDEREN MET LICHT

SCHILDEREN

MET LICHT

Elk project, ieder object, moet perfect verlicht zijn. Het klinkt zo simpel, maar je ziet het zo weinig. Waarom? Kwestie van budget? Geenszins. Een goed lichtplan laten maken hoeft niet meer te kosten dan lukraak wat licht hier en daar. Maar levert wel onbetaalbare meerwaarde op. In de vorm van sfeer en kwaliteit van leven binnen.

GEZONDHEID

 GOED LICHT

DOET

JE GOED

Goede binnenverlichting is niet alleen noodzakelijk om prettig bij te kunnen lezen, tv-kijken, werken, praten en koken, maar heeft ook nog eens – zo hebben wetenschappelijke studies bewezen – een positief effect op onze gezondheid. Nóg een reden om de Led Lichtplanners bij uw plannen te betrekken.

TOEN WAS ER LICHT

…EN TOEN WAS ER LICHT

Goede verlichting is voor elke ruimte haalbaar en betaalbaar. Wij maken het perfecte lichtplan voor de 

huiskamer, de badkamer, de keuken, de tuin, het balkon, de hal, de gang, noem maar op. En altijd esthetisch, efficiënt, economisch en flexibel: onze lichtplannen laten zich moeiteloos aanpassen aan gewijzigde omstandigheden. Of het nu om een nieuwe woon- of werksituatie gaat of om een bijgesteld budget.

DE LED LICHTPLANNERS

BELICHT

Wij, de Led Lichtplanners, verzorgen inbouwspots in keukens, woonkamers en badkamers en led projectverlichting in kantoren, hotels en restaurants. Licht dat mooi is, duurzaam en functioneel. Wij zijn interieurstyliste en lichtontwerper Tineke, lichtplantekenaar en lichtontwerper Duncan.  Sinds 2017 vormen wij de Lichtplanners.

WIE ZIJN WIJ
CONTACT

LICHTPLANNERS, WERP

LICHT OP MIJN ZAAK

Leg ons uw verlichtingsprobleem voor en wij lossen het voor u op. Vul geheel vrijblijvend het contact-formulier in en wij nemen contact op om te kijken of het tussen u en ons klikt. Is dat het geval, dan komen we met ideeën die een heel nieuw, maar altijd binnen uw budget passend, licht op uw specifieke zaak werpen.

logo: De Led Lichtplanners
MEER KENNIS VAN LICHT
IK WIL MEER WETEN

Dank u wel

De Led Lichtplanners

Beursplein 37

3011 AA Rotterdam

Email: info@ledlichtplanners.com 

Telnr: +31 (0) 85 060 17 25

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
bottom of page